Beschrijving

ROMANTISCH CONCERT IN DE MARTINIKERK GRONINGENviolin 98584

 
EEN GROOTS MEESLEPEND ROMANTISCH CONCERT IN KLEINE BEZETTING!
CamerataRCO
4E SYMFONIE VAN BRUCKNER

“Het wordt een onvergetelijke mooie avond!”
Dit concert moét gewoon doorgaan, zowel de Martinikerk als ‘onze’ jonge ambitieuze Groninger dirigent Rolf Verbeek verdienen het! 
Zorgt u dat u erbij bent?

De jonge talentvolle Groningse dirigent Rolf Verbeek heeft de 4e symfonie van Bruckner die normaal een volledig symfonieorkest vereist, bewerkt tot een versie voor 10 musici. Een ongekende prestatie!

INTIEME SETTING

Voor u is het concert te beleven in een intieme setting van maximaal 80 concertgangers in de majestueuze Martinikerk te Groningen. Hier speelt het orkest CAMERATA RCO de romantische 4e symfonie van Bruckner.

CAMERATA RCO

Camerata RCO is een uniek ensemble, bestaande uit leden van het Koninklijk Concertgebouworkest Amsterdam. Het plezier die deze musici beleven aan het spelen in het grote orkest zetten zij voort door het samenspelen in kleine bezetting. Camerata RCO treedt op in binnen- en buitenland, heeft opnames gemaakt voor radio en TV en heeft al meerdere Cd’s uitgebracht.

Het belooft een romantische muzikale avond te worden met een natuursymfonie waarin de geluiden van vogels en het bos doorklinken. Onder bezielende leiding van dirigent Rolf Verbeek.

PROGRAMMA

4e Symfonie van Bruckner

Donderdag 2 juli 2020
MARTINIKERK
GRONINGEN

Aanvang inleiding: 20:00 uur
Aanvang concert: 20:30 uur

Dit arrangement is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Noorderkerk Concerten Amsterdam

MUSICI

Orkest: Camerata RCO
Dirigent: Rolf Verbeek

 

martinikerk

Rolf Verbeek
 
 
 
 
 
Evenement Datum Prijs per persoon Inschrijven