Arrangementen op maat samengesteld

Wilt u een netwerkbijeenkomst, vergadering, presentatie, bedrijfstraining of workshop houden?
Graag organiseren wij dit voor u op een unieke locatie in binnen- en/of buitenland, of het nu gaat om één of meerdere dagen.

Door op bijzondere locaties een arrangement te organiseren, wordt zelfs de meest eenvoudige bijeenkomst een beleving!
Carla Oortwijn Travel & Events zorgt voor zo goed als alles zoals: vervoer, accommodatie, ervaren begeleiders, en een op maat gemaakt programma, dit geeft u als opdrachtgever de gelegenheid om 100% aandacht te schenken aan uw deelnemers.
Het enige wat wij vragen van u is een goed humeur!

Arrangementen in binnen- & buitenland voor groepen van 10 tot . . Zegt ú maar voor hoeveel personen wij een beleving moeten organiseren..

Werkwijze voor zakelijke- of verenigingsgroepen

Er zijn redenen genoeg om een groepsreis te organiseren, zoals een training voor (management)teams, een bedrijfsarrangement of een personeelsuitje. In een persoonlijk gesprek bij ons of bij u op kantoor bespreken wij uw specifieke wensen voor uw (bedrijfs)arrangement. Vervolgens wordt uw reis van A tot Z door ons geregeld. Ook na afloop evalueren wij graag uw ervaringen, op basis daarvan houden wij de kwaliteit van onze op maat gemaakte arrangementen hoog!

Waarom Carla Oortwijn Travel & Events

Onze grote kracht is het geven van vergaande service en dienstverlening aan onze deelnemers. Voor het organiseren van een groepsreis is nu eenmaal vakkennis en ervaring nodig. Ons advies is dan ook gebaseerd op jarenlange ervaring in het op maat samenstellen van één- of meerdaagse reizen, arrangementen en events. U krijgt dus nooit een standaardprogramma!

Persoonlijke aandacht

Er gaat altijd een gastvrouw of –heer mee die een draaiboek heeft van het arrangement met alle gemaakte afspraken. Deze gastvrouw of –heer is altijd bereikbaar als er onverhoopt toch problemen zijn. Mocht u geen gastvrouw- of heer mee willen tijdens uw arrangement, dan zullen voorafgaand aan het arrangement hierover afspraken worden gemaakt.


Wij zien uit naar een fijne samenwerking!