Algemene Voorwaarden (Theater)Dagarrangementen


De Algemene voorwaarden en Annuleringsbepalingen van Carla Oortwijn Travel & Events

Algemene voorwaarden

Betreft alle (theater)dagarrangementen binnen Nederland.

Een (theater)dagarrangement bestaat uit het vervoer en programma zoals omschreven op de website, met een nog te bepalen opstapplaats vanuit Nederland.

Reist u samen maar vanaf verschillende opstapplaatsen? Dan kunnen wij helaas niet garanderen dat u in dezelfde touringcar reist.

Carla Oortwijn Travel & Events houdt het recht om opstapplaatsen te annuleren bij onvoldoende deelname vanaf de opgegeven voorkeursopstapplaats.

Betaling van een (theater)dagarrangement dient na boeking  per omgaande te geschieden en altijd voorafgaande aan het arrangement voldaan te zijn.

De kosten bij annulering van ieder theaterarrangement is 100%, echter het arrangement is, in overleg met Carla Oortwijn Travel & Events, overdraagbaar aan derden, mits het dezelfde opstapplaats blijft.

Carla Oortwijn Travel & Events kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortkomend uit een (theater)dagarrangement, tenzij het niet nakomen van het gepubliceerde arrangement.

©2013 Carla Oortwijn Travel & Events alle rechten voorbehouden.Algemene voorwaarden

1. De kortingsvoucher geeft het recht op een gratis dagtocht op 15 december 2011 naar de kerstmarkt in Düsseldorf.

2. De dagtocht bestaat uit het vervoer van een nog te bepalen opstapplaats vanuit Nederland naar de kerstmarkt in Düsseldorf.

3. U ontvangt de kortingsvoucher wanneer u een Oad-bus- of excursiereis geboekt hebt, met vertrek tussen 15 mei en 31 oktober, Deze actie is niet geldig wanneer u een dagtocht heeft geboekt, wanneer u een bus-vliegreis heeft geboekt of wanneer u een rond- of excursiereis naar een verre bestemming heeft geboekt.

4. Een kortingsvoucher is uniek en slechts eenmalig te gebruiken.

5. U ontvangt de kortingsvoucher tijdens uw busreis van de chauffeur die u tijdens de reis begeleidt.

6. U kunt de gratis dagtocht alleen reserveren wanneer u in het bezit bent van de kortingsvoucher.

7. U kunt de gratis dagtocht vanaf 1 oktober 2011 boeken via
www.oad.nl/gratisdagtocht

8. (U kunt de kortingsvoucher tot en met 10 november 2011 verzilveren. Na deze datum verliest de kortingsvoucher haar waarde. )
* De boekingsperiode is verlengd, u kunt via
www.oad.nl/gratisdagtocht nog reserveren!

9. U ontvangt de kortingsvoucher ook wanneer u reeds een busreis geboekt hebt en wanneer de vertrekdatum van uw reis voor 1 november 2011 ligt.

10. De gratis dagtocht kan alleen online verzilverd via
www.oad.nl/gratisdagtocht.
Deze dagtocht kan niet telefonisch gereserveerd worden.

11. De beschikbaarheid van de gratis dagtocht is beperkt. (U kunt de dagtocht tot en met 10 november 2011 verzilveren). Op=Op
* De boekingsperiode is verlengd, u kunt via
www.oad.nl/gratisdagtocht nog reserveren!

12. De mogelijkheid bestaat dat er naast de vertrekdatum van 15 december 2011, andere vertrekdata ingezet worden. Dit hangt af van de hoeveelheid aanmeldingen. Actuele informatie vindt u vanaf 1 oktober 2011 op
www.oad.nl/gratisdagtocht

13. Opstapplaatsen;
Reist u samen maar vanaf verschillende opstapplaatsen? Dan kunnen wij helaas niet garanderen dat u in dezelfde touringcar naar Düsseldorf reist.
Oad Reizen houdt het recht om opstapplaatsen te annuleren bj onvoldoende deelname vanaf die plaats.

14. De waarde van de kortingsvoucher kan nimmer leiden tot enige uitkering in de vorm van contante betaling of anderszins, noch kan deze in geval van annulering na het aangaan van enige reisovereenkomst leiden tot restitutie in contanten. In het geval van een indeplaatstelling, conform artikel 9 lid 7 van de ANVR-reisvoorwaarden, is de kortingsvoucher niet overdraagbaar of restitueerbaar.

15. Tot 3 dagen voor vertrek kunt u de dagtocht kostenloos annuleren. Hierna worden administratiekosten berekend( € 17,50)

16. Oad Reizen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade voortkomend uit deze actie, tenzij na aangaan van de reis- overeenkomst en met betrekking tot de geschetste verwachtingen.

17. Op al onze reizen gepubliceerd in ons aanbod en op internet, zijn de ANVR-Reisvoorwaarden, de regeling van het Stichting Garantiefonds Reisgelden en Stichting Calamiteitenfonds van toepassing. Een kopie van deze voorwaarden zal bij boeking afgegeven worden, of kunt u inzien en downloaden via
www.oad.nl

18. Niets van deze uitgave (zijnde kortingsvoucher) mag verveelvoudigd worden. Kopieën worden nimmer geaccepteerd. De kortingsvoucher is uniek en slechts eenmalig te gebruiken.

©2011 Oad Reizen. Alle rechten voorbehouden.


Kamer van Koophandel Noord Nederland onder nummer 58499636