logo HQ

Garantie geregeld | STO Garant:


Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt CARLA OORTWIJN TRAVEL & EVENTS gebruik van STO Garant voor alle pakketreizen. STO Garant is een door de Autoriteit Consument en Markt (ACM) erkende garantieregeling. Het is een derdengeldenregeling die uw betaling waarborgt tot na afloop van uw boeking. Als reiziger betaalt u het boekingsbedrag niet aan CARLA OORTWIJN TRAVEL & EVENTS, maar aan de derdengeldenrekening van de Stichting Derdengelden Certo Escrow, een bij De Nederlandsche Bank (DNB) en de Autoriteit Financiële Markten (AFM) geregistreerde betaaldienstverlener. Deze Stichting Derdengelden verwerkt alle betalingen voor STO Garant.
De dag na afloop van uw boeking wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven van de derdengeldenrekening aan CARLA OORTWIJN TRAVEL & EVENTS. Mocht CARLA OORTWIJN TRAVEL & EVENTS voor het einde van uw boeking in een faillissement of surseance van betaling terechtkomen dan wordt uw boekingsbedrag vrijgegeven aan Stichting Take Over (STO). STO zal er dan, afhankelijk van de situatie, voor zorgen dat u uw boekingsbedrag terugkrijgt, uw boeking kunt vervolgen of naar het eindpunt van uw boeking kunt reizen.
Hiermee heeft CARLA OORTWIJN TRAVEL & EVENTS zich van bescherming bij insolventie voorzien bij STO Garant. Wanneer diensten door insolventie van CARLA OORTWIJN TRAVEL & EVENTS niet worden verleend, kunnen reizigers contact opnemen met STO Garant, gevestigd aan de Torenallee 20, 5617 BC te Eindhoven, Nederland, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of +31 (0)85 13 02 943.

Procedure

U ontvangt vanuit CARLA OORTWIJN TRAVEL & EVENTS de benodigde informatie over het voldoen van de betaling voor uw boeking. Voor alle boekingen geldt dat het volledige boekingsbedrag voor aanvang van de boeking betaald dient te zijn aan de derdengeldenrekening.
Meer informatie kunt u vinden op www.sto-garant.nl